ΝΕΟ REUNION ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 1990

 

Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου reunion που έγινε την προπαραμονή των περασμένων Χριστουγέννων με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον ατόμων, οδήγησε στην απόφαση της επανάληψης της μεγάλης αυτής εκδήλωσης.
Μάλιστα αυτή τη φορά το κάλεσμα απευθύνεται όχι μόνο σε όσους γεννήθηκαν το 1975, αλλά και σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ηλικίες.

Το δεύτερο reunion έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Μπούρτζι στα Πευκάκια και θα έχει ξανά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο σωματείο ατόμων με κινητική αναπηρία «Ιππόκαμπος» και στο «Κάνε Μια Ευχή», ενώ θα βοηθηθούν οικονομικά και δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αποφασίσαμε να επανέλθουμε για να πραγματοποιήσουμε reunion το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να συναντηθούμε ξανά οι απόφοιτοι Γυμνασίων του 1990» τόνισε ο εκ των διοργανωτών κ. Δημήτρης Χριστόπουλος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Θεσσαλία παντού» του 9,86 και συμπλήρωσε πως «υπήρξαν πολλοί απόφοιτοι που είτε επειδή εργάζονταν είτε διαμένουν εκτός πόλης δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο πρώτο reunion, το οποίο διεξήχθη Κυριακή και η επομένη ήταν εργάσιμη ημέρα για πολλούς. Επίσης λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η πρώτη εκδήλωση, δεχθήκαμε από πολλούς τηλεφωνήματα, αλλά και παροτρύνσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να το επαναλάβουμε. Μάλιστα αρκετοί πρότειναν να γίνει και πριν το καλοκαίρι. Αυτοί ήταν οι δύο λόγοι που επανερχόμαστε και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους απόφοιτους Γυμνασίων του 1990 να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Μπούρτζι στα Πευκάκια. Βέβαια στο reunion μπορούν να παρευρεθούν και άλλοι».

Ήδη η ομάδα των διοργανωτών εργάζεται για την προετοιμασία της εκδήλωσης, με στόχο να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία σε σχέση με το πρώτο reunion.
Ο κ. Δ. Χριστόπουλος υπογράμμισε πως «τα έσοδα από το πρώτο reunion ανήλθαν στις 2.000 ευρώ και μοιράστηκαν από 200 ευρώ σε δέκα ιδρύματα της πόλης. Και το reunion του καλοκαιριού θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα βοηθηθούν δύο νεαρές κοπέλες με προβλήματα υγείας, αλλά και ο «Ιππόκαμπος» με το «Κάνε Μια Ευχή».

Στόχος και αυτής της συνάντησης είναι να βρεθούν μαζί οι απόφοιτοι Γυμνασίων του 1990 και να μοιραστούν τις αναμνήσεις εκείνης της εποχής, αλλά και να συναντηθούν ξανά μέσα από το πέρασμα των χρόνων. Εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος, «βρήκαμε απόφοιτο εκείνης της χρονιάς που διαμένει στη Χιλή και θα θέλαμε να είναι μαζί μας στις 13 Ιουλίου».

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO