ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ'

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το νέο Δ/Σ του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Νομού Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Το νέο Δ/Σ αποτελείται από τους: Πέτρο Μπέλλο, Πρόεδρο, Κων/νο Κουσουτζή, Αντιπρόεδρο, Κερασία Ζορμπά, Γραμματέα, Ιωάννη Μπάλλα, Ταμία και Φανή Θωμαΐδος, Μέλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δ/Σ κ. Πέτρος Μπέλλος, απένειμε στον Σεβασμιώτατο Τιμητική Πλακέτα για την συμμετοχή του φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός» στην επετειακή εκδήλωση – Συναυλία για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την τιμή, ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα μέλη του Δ/Σ και επανέλαβε την ολόθυμη υποστήριξη της Τοπικής Εκκλησίας στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του Σωματείου.

All Items
Άρθρα
Εκδηλώσεις

 

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO