ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

 

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί ως δικαιούχος την Πράξη με τίτλο «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις», σε επτά πόλεις της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, πραγματοποίησε στη Λάρισα,
α) στις 1,2,3,9,10 Ιουνίου 2023, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας», συνολικής διάρκειας 25 ωρών (5ώρες/ημέρα). Το πρόγραμμα με θεματικό αντικείμενο «Νέοι με Αναπηρία: Οι προκλήσεις της σύγχρονης εποχής», παρακολούθησαν αιρετά στελέχη του αναπηρικού κινήματος της Θεσσαλίας και
β) στις 29, 31 Μαΐου, 2, 6, 8 και 9 Ιουνίου 2023, το πρόγραμμα με θεματικό αντικείμενο «Ενδυνάμωση οικογενειών παιδιών, εφήβων ενηλίκων με αναπηρία και εκπαίδευση των μελών για να λειτουργήσουν ως συνήγοροι (όλες οι κατηγορίες αναπηρίας)»,συνολικής διάρκειας 30 ωρών (5ώρες/ημέρα) το οποίο παρακολούθησαν γονείς παιδιών με αναπηρία της Λάρισας.
“Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριο Δεληγιάννη, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου καθώς και την Προϊσταμένη του 2ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λάρισας, κα Γρηγορία Τζήκα, για την διάθεση αίθουσας στο 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λάρισας και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες πραγματοποίησης των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και γενικώς για την άψογη συνεργασία μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO