ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Α.με.Α ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 

Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία η διαδρομή ΑμεΑ στα πεζοδρόμια της οδού Ελ. Βενιζέλου, από την οδό Γαλλίας έως την οδό Αργοναυτών.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε δήλωσή του ανέφερε:

Ήταν υποχρέωση του Δήμου Βόλου να κάνει μία αρχή, ώστε να δημιουργήσει όχι μόνο τη συγκεκριμένη διάδρομη, αλλά και άλλες, για τα άτομα που πρέπει να έχουν πρόσβαση παντού. Είναι μία αρχή ώστε ο Βόλος σε όλα τα επίπεδα να γίνει μία ευρωπαϊκή πόλη. Υπάρχουν κάποιες μικροατέλειες στη συγκεκριμένη διαδρομή, για τον λόγο αυτό δεν θα παραλάβω το έργο μέχρι να το ολοκληρώσει πλήρως ο εργολάβος. Πρέπει να γίνει πιο ασφαλές και προσβάσιμο. Κάποιοι αρμοί δεν είναι σωστοί και κάποια σβησίματα στις ράμπες δεν είναι όπως θα έπρεπε. Θα γίνουν όμως άμεσα οι διορθώσεις.”

Ο πρόεδρος του σωματείου κινητικά αναπήρων “Ιππόκαμπου” Πέτρος Μπέλλος ανέφερε:

Αποτελεί μία πολύ καλή αρχή, υπάρχουν κάποιες ατέλειες, τις διαπιστώσαμε μαζί με τον Δήμαρχο, αλλά θεωρώ οτι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα συνεχίσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου!

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.volosday.gr

All Items
Εκδηλώσεις
Άρθρα

 

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αριθμ. Απόφασης Πρωτοδικείου Βόλου: 207/2009 Μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
( Ε.Σ.ΑμεΑ.) Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) Μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.ΑμεΑ. Θεσσαλίας) Μέλος Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ - ΔΙΕΚ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ν. ΓΑΤΣΟΥ 68 – Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ
Τ.Κ. 38333, ΒΟΛΟΣ

Τηλ.& Fax. 24210 44828
Κιντό: 6974 838 599

Email:
ippokampos.volos@yahoo.com

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ SOCIAL

VIDEO